Naționala Spaniei a închiriat un avion privat ca să aducă la Tbilisi ghetele și mănușile jucătorilor uitate la Madrid

Data actualizării: Data publicării:
natioanala spaniei joaca pe un stadion plin
Echipa naţională a Spaniei nu a avut mănuşile portarilor şi ghetele de fotbal ale jucătorilor la antrenamentul de joi, înaintea meciului cu Georgia din preliminariile Euro 2024 FOTO: Profimedia Images

Echipa naţională a Spaniei, care nu a avut mănuşile portarilor şi ghetele de fotbal ale jucătorilor la antrenamentul de joi, înaintea meciului cu Georgia din preliminariile Euro 2024, a recuperat obiectele uitate la Madrid, la ora locală 03.00, după ce, potrivit presei spaniole, a închiriat un avion care să le aducă din capitala Spaniei la Tbilisi.

A fost o atmosferă neobişnuită noaptea trecută în faţa hotelului Mariott din Tbilisi, capitala Georgiei. La ora locală 2.49, o dubă a lăsat două geamantane foarte preţioase în faţa locului în care este cazată naţionala Spaniei. Reprezentanţii La Roja s-au grăbit să ducă ghetele şi mănuşile uitate la Madrid cu o zi înainte.

Jucătorii s-au antrenat fără ghetele şi mănuşile lor cu o zi înainte de meciul din preliminarii, când aveau programată o şedinţă de pregătire tactică. Elevii lui Luis de la Fuente au fost nevoiţi să se mulţumească cu mici exerciţii de încălzire şi de întindere, toate acestea durând 30 de minute, în condiţiile în care ploaia torenţială a transformat terenul într-o suprafaţă prea periculoasă pentru încălţămintea sport comună.

Valizele în care se aflau mănuşile şi crampoanele jucătorilor, precum şi o parte din echipamentul fizioterapeuţilor, au fost de fapt uitate într-o dubă la aeroportul din Madrid. Când staful spaniol i-a informat pe jucători, unii au crezut că este o glumă, potrivit Relevo citată de news.ro.

Selecţionerul Luis de la Fuente a fost foarte supărat de acest „amatorism”, mai ales având în vedere că între Madrid şi Tbilisi există puţine zboruri comerciale regulate.

Federaţia spaniolă a apelat la compania Gestair, care a transportat cele două valize cu un avion privat. Această versiune este contrazisă de RFEF, care insistă că ghetele au sosit cu două zboruri comerciale, unul între Madrid şi Istanbul, iar celălalt între Istanbul şi Tbilisi.

Cu toate acestea, un avion privat a plecat de la Madrid la ora 19.02 şi a aterizat în Georgia la ora 1.46. Aceste ore coincid cu timpul de deplasare între aeroport şi hotelul Mariott (40 de minute cu maşina). Jucătorii spanioli s-au trezit cu vestea cea bună vineri, cu doar câteva ore înainte de meciul cu Georgia, de la ora 19.00.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri