Programul româncelor în sferturi la Doha. Când joacă Simona, Monica, Sorana și Mihaela

Data publicării:
romance doha

Patru românce s-au calificat în optimile turneului de la Doha. Simona Halep, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu vor juca joi pentru un loc în sferturile Qatar Open, turneu dotat cu premii totale în valoare de 3.173.000 de dolari.

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, joi, în jurul orei 16.30, împotriva sportivei letone Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Doha. 

Această partidă va fi a treia care se va desfăşura pe terenul central. Pe această arenă, ziua este deschisă de o altă româncă, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, care va evolua, de la ora 13.00, cu spaniola Garbine Muguruza, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4. Al doilea meci va fi Karolina Pliskova - Catherine Bellis.

După partida Simonei Halep, nu înainte de ora 18.00, urmează duelul dintre daneza Caroline Wozniacki, locul 1 WTA, şi Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări.

Pe terenul 1, Mihaela Buzărnescu o va întâlni în al doilea meci al zilei de joi pe germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9. Înaintea acestei partide, de la 14.30, se va disputa întâlnirea Caroline Garcia - Anna Blinkova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri