Sari la conținut

Simona Halep, iritată de întrebarea unui jurnalist: „Presa din România inventează foarte multe povești”

Sosită pe aeroportul din Cluj, pentru partida de Fed Cup a României, Simona Halep a fost deranjată de o întrebare a jurnaliştilor şi a plecat val-vârtej, după ce şi-a expus punctul de vedere, relatează Digi Sport.

BNP Paribas Open - Day 5

Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep a fost întrebată dacă i-a invitat la meciurile de tenis de la Fed Cup pe actorii Horațiu Mălăele și George Mihăiță, care sunt în Cluj în aceste zile, pentru a juca piesa "Fierarii". Se speculase că Simona Halep, bună prietenă cu cei doi actori, le-ar fi făcut o invitaţie. Însă Halep a părut extrem de deranjată de această întrebare şi a răspuns, vizibil iritată.

"Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu", a explicat Halep, apoi a încheiat abrupt interviul. 

Înainte, Simona Halep a vorbit despre meciurile de sâmbătă și duminică de la Fed Cup și a declarat că speră să fie în formă și să ajute România să câștige în fața Elveției. 

"Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală", a declarat Halep.