Ce urmează pentru Simona Halep?

Data publicării:
180422_HALEP_SCHNYDER_83_INQUAM_Photos_Manases_Sandor_
Foto: Inquam Photos / Manases Sandor

Simona Halep a dezvăluit că Darren Cahill i-a urmărit evoluțiile de la Cluj şi i-a oferit sfaturi înaintea meciului din FedCup cu Patty Schnyder, câştigat cu 6-2, 6-1.

180422_HALEP_SCHNYDER_83_INQUAM_Photos_Manases_Sandor_
Foto: Inquam Photos / Manases Sandor

„Mi-aş fi dorit mult să fie aici, să vadă cum este, că avem un public extraordinar, dar a fost treaz, s-a uitat la meciuri. Chiar mi-a scris înainte de meci, când a văzut că joc cu Schnyder, să îmi fac jocul şi să nu mă gândesc prea mult cu cine joc. Acum m-a felicitat, este cu ochii pe mine. Avem o relaţie foarte strânsă, avem încredere unul în celălalt”, a declarat liderul mondial, potrivit digisport.ro.

Halep l-a avut însă alături la Cluj pe Andrei Pavel, care va fi antrenorul ei şi la turneul de la Stuttgart, de săptămâna viitoare.

„Pavel este o persoană importantă pentru mine, face parte din echipa mea. Mă bucur că am întregit echipa mea şi am făcut-o atât de puternică, sunt oameni deosebiţi. Pe Darren îl aştept la Madrid, ca în fiecare an”, a mai spus Simona.

Primul turneu pe zgură din 2018 pentru Simona Halep se va juca în direct la Digi Sport, începând de luni, la Stuttgart. Liderul WTA va începe competiţia în optimi, unde ar urma să se dueleze cu învingătoarea dintre Daria Kasatkina (14 WTA) și Magdalena Rybarikova (18 WTA).

Dacă va ajunge în sferturile de finală, Simona va da peste una dintre Barbora Strycova, Laura Siegemund, CoCo Vandeweghe și Sloane Stephens. La ultimele două ediţii, Simona a fost eliminată de Laura Siegemund, în optimile de finală (2016) și în semifinale (2017).

"Încerc să mă recuperez după aceste două zile foarte grele din punct de vedere emoţional şi îmi trebuie un pic de pauză, o zi-două, să mă liniştesc, şi de miercuri o iau de la capăt la Stuttgart", a declarat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri