Între disperare și zâmbet auto-ironic. Reacțiile lui Naomi Osaka în fața asaltului Simonei Halep

Data publicării:
Untitled

Simona Halep și-a luat revanșa în fața lui Naomi Osaka, cea care a eliminat-o anul acesta de la Indian Wells. Și asta în stil mare, după o partidă de numai 59 de minute, în care Osaka a ratat cam tot ce poate fi ratat în tenis, iar Halep nu a slăbit-o nicio clipă.

Momentul care a înfrânt-o, însă, a fost un cross executat impecabil de Halep în game-ul trei din primul set. Românca a făcut break atunci, iar Osaka nu și-a mai revenit. 

Osaka și-a chemat antrenorul pe teren, însă fără succes. După 12  game-uri la rând câștigate de Halep, Osaka a pierdut meciul cu 6-1, 6-0.

Jucătoarea japoneză a avut însă puterea să se amuze de propria lipsă de formă din acest meci și a zâmbit de mai multe ori la greșelile de amator pe care le-a făcut. Cu zâmbetul pe buze a lovit și serva care i-a adus înfrângerea. Nici măcar nu a mai fugit să prindă returul lui Halep. Ar fi fost o risipă inutilă de energie. 

Osaka a avut însă și momente de disperare, suprinse și ele de camerele de luat vederi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri