Jurnaliștii americani care îi prevăd un viitor strălucit Simonei Halep: „Va putea câștiga la Wimbledon”

Data actualizării: Data publicării:
simona halep getty
Foto: Guliver/GettyImages

Simona Halep este fără doar și poate cea mai bună jucătoare de tenis a momentului. Românca a câștigat Roland Garros-ul și se pregătește intens pentru al treilea Grand Slam al anului - Wimbledon.

simona halep getty
Foto: Guliver/GettyImages

În așteptarea evenimentului, jurnaliștii de la tennisworldusa.org au scris un material dedicat Simonei Halep, în care i-au prevăzut un viitor minunat.

„Acum, în turneele care urmează, va fi favorită certă la câştigarea trofeului. Iarba nu este suprafaţa ei favorită, dar la Wimbledon, fiind pe aripile entuziasmului, ea va putea câştiga al doilea titlu pe iarbă al carierei. Acum, ea nu mai are nimic de demonstrat nimănui. (...) Nu îi va fi uşor. Toate adversarele îşi vor dori să o bată. Specialistele jocului pe iarbă sunt pregătite să se provoace reciproc. Halep se află la începutul unei poveşti grozave. O poveste nouă, povestea ei. Acum, are şanse să adauge obiective importante, ţinând cont că se află departe de finalul carierei”, scriu jurnaliștii din SUA, citați de www.adevarul.ro.

Simona Halep s-a retras săptămâna aceasta de la Eastbourne, acuzând probleme la tendonul lui Ahile. Românca a fost sfătuită de medici să prelungească perioada de repaos de după Roland Garros, pentru a fi în formă completă la Wimbledon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri