Buzărnescu, eliminată în turul 3 la Wimbledon după ce a avut set și 4-1

Data actualizării: Data publicării:
BUZARNESCU - PLISKOVA LIVE TEXT
Foto: Agerpres

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, numărul 28 mondial şi favorită 29, a fost eliminată, vineri, în turul trei al turneului de la Wimbledon, de sportiva din Cehia Karolina Pliskova, locul 8 WTA şi favorită 7.

Day Five: The Championships - Wimbledon 2018
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE 21:20 - Buzărnescu a fost învinsă cu 2-1 în turul 3 al turneului de la Wimbledon. Românca a condus cu 6-3, 4-1, dar a pierdut meciul cu 6-3, 6-7 (3), 1-6, în aproape două ore.

În faza următoare, Pliskova o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens, locul 20 WTA şi cap de serie 20.

Pentru participarea în turul al treilea, Buzărnescu a obţinut un premiu de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA.

DESFĂȘURAREA PARTIDEI, AICI.

Cu 70 de victorii anul acesta, atât la simplu, cât şi la dublu, Mihaela conduce autoritar într-un top neoficial al celor mai multe succese din 2018 și povestea revenirii ei a impresionat o lume întreagă. Englezii au analizat, însă, prestațiile jucătoarei din România și au ajuns la concluzia că emoțiile cauzează căderi importante în jocul său.


ora 15.15 „Nu mă așteptam să ajung aici, după atâtea accidentări. Anul trecut în această perioadă am pierdut în turul doi al calificărilor la Wimbledon și plecam să joc un alt ITF. Antrenorul cu care am început să lucrez anul trecut mi-a zis că sigur voi fi Top 100 până la finalul anului, părinții mei m-au susținut și ei mereu. Când am început să colaborez cu noul antrenor anul trecut a fost foarte pozitiv, mi-a dat foarte multă încredere”, a spus Mihaela Buzărnescu zilele trecute.  


Mihaela Buzărnescu poate da lovitura la Wimbledon, în cel mai bun an al carierei. Pentru un loc în optimi trebuie să treacă de a șaptea favorită a competiţiei, Karolina Pliskova, în faţa căreia a pierdut în singura confruntare directă, in 2012.

Mihaela poate profita de lipsa de experienţă a jucătoarei din Cehia, la All England Club. Pliskova este calificată în premieră în turul trei.

Karolina Pliskova, numărul 8 WTA: „Anul acesta am încercat să nu pun prea multă presiune pe mine, pentru că anul trecut am resimţit acest lucru, în condiţiile în care am fost a doua favorită. Toată lumea credea că o să câştig şi presiunea a fost mare”.

BUZARNESCU - PLISKOVA LIVE TEXT
Foto: Hepta

Mihaela Buzărnescu, numărul 28 WTA: „E o jucătoare care lovește puternic, care chiar pentru orice minge lovește la n-am ce pierde și e o jucătoare calmă în marea parte a meciurilor, dar sigur, foarte solidă și voi vedea în partidă cum va evolua meciul”.

Pliskova a trecut în turul secund de Victoria Azarenka, în timp ce Buzărnescu a învins-o pe Katie Swan. Mihaela are trei victorii cu jucătoare din top 10 în 2018.

Partida este a doua de pe Terenul 1, după un meciul de simplu feminin Venus Williams - Kiki Bertens, care va începe la ora 15.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri