Prima declarație a Biancăi Andreescu: Dacă crezi în tine, totul e posibil

Data actualizării: Data publicării:
bianca andreescu plange bucurie
Foto: Guliver/Getty Images

Bianca Andreescu, surprinzătoarea câștigătoare a turneului Indian Wells 2019, a declarat la ceremonia de premiere că totul este posibil atunci când crezi în forțele proprii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și:  Bianca Andreescu nu i-a uitat pe români: Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc!

Cu foarte mult fair-play și respect, ea i-a mulțumit mai întâi adversarei pe care a învins-o în finală, experiementata Angelique Kerber, căreia i-a spus că este o sursă de inspirație pentru ea. „Ești o campioană incredibilă”, i-a spus Bianca Andreescu unei Angelique Kerber care se calificase și ea în premieră în finala turneului californian. Cu vocea vizibil gâtuită de emoție, germanca o lăudase, la rândul său, mai înainte, pe tânăra adversară din Canada. „Joci uimitor, meritai trofeul”, i-a spus Angelique Kerber Biancăi Andreescu.

 „Să sperăm că acest moment va fi unul care să-i inspire pe mulți alți tineri sportivi, pentru că am spus întotdeauna: dacă crezi în tine, totul e posibil”, a spus Bianca Andreescu. „Dacă muncești din greu și dacă îndrăznești să visezi că ajungi departe, ai să reușești multe și este ceea ce eu am făcut de-a lungul atâtor ani, iar acest moment a devenit realitate. Pe cuvânt, e o adevărată nebunie”, a adăugat canadianca de origine română vorbind despre clipele pe care îl trăiește.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri