Serena Williams s-a retras de la Miami Open 2019

Data actualizării: Data publicării:
Serena Williams se retrage
Serena Williams Foto: Guliver/Getty Images

Fostul lider mondial Serena Williams, acum locul 10 WTA, s-a retras, sâmbătă seară, de la Miami Open 2019, din cauza unei accidentări la genunchi. Retragerea de la Miami Open 2019 intervine în condițiile în care ea a abandonat și la Indian Wells 2019, tot în turul al treilea, din cauza stării de sănătate.

Miami Open 2019 - Day 5
Serena Williams se retrage de la Miami Open 2019 în faza a treia a competiției, din cauza unei accidentări la genunchi Foto: Guliver/Getty Images

„Sunt dezamăgită că mă retrag de la Miami Open din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. A fost o experienţă extraordinară să joc pe Hard Rock Stadium în acest an şi le mulţumesc organizatorilor Miami Open. Sper să revin anul viitor ca să joc la acest turneu unic, în faţa unor fani incredibili, aici, la Miami”, a precizat Serena Williams într-un comunicat, potrivit WTA.

La Miami Open 2019 Serena Williams a obţinut o victorie în turul doi, în faţa Rebeccăi Peterson (63 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-1, şi urma să o întâlnească în turul trei pe sportiva chineză Qiang Wang, numărul 18 WTA, care astfel se califică în optimi.

Citiți și:  Motivul pentru care Serena Williams a abandonat meciul cu Garbine Muguruza, la Indian Wells

Serena Williams ar fi putut fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală de la Miami 2019. Cele două s-au întâlnit în semifinale în Florida, în 2015, când americanca s-a impus cu 6-2, 4-6, 7-5 şi apoi a cucerit ultimul său titlu la acest turneu. Ea are în total opt titluri la turneul din Florida, scrie digisport.ro.

În vârstă de 37 de ani, Serena Williams a pierdut locul de lider în clasamentul WTA în 2017, când a luat o pauză competițională pentru a da naștere primului ei copil. În același an, ea se retrăsese, invocând tot o accidentare la genunchi, de la turneele Indian Wells și Miami Open.

Citiți și:

Încă o surpriză la Miami Open 2019: Naomi Osaka, nr. 1 WTA, a fost eliminată. Șanse pentru Simona Halep de a redeveni nr. 1 WTA

Plouă cu surprize la Miami Open 2019!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri