Simona Halep a explicat de ce a fost învinsă de Madison Keys în optimi la Cincinnati 2019

Data actualizării: Data publicării:
simona halep dezamagire semn cu mana - twitter

Simona Halep s-a oprit în optimi la Cincinnati. Fostul lider mondial a pierdut în fața jucătoarei din America, Madison Keys (18 WTA), scor 1-6, 6-3, 5-7, după două ore și patru minute de joc.

La finalul meciului, Halep a explicat motivul din cauza căruia a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiției de la Ohio.

"Madison a jucat incredibil și a fost foarte puternică pe teren. Știam că va lua mingile rapid și cu multă putere, știam că ăsta este jocul ei și mă așteptam la un start dificil. Nu am avut ritm la început și apoi am luptat, l-am regăsit, dar nu a fost suficient pentru a câștiga meciul. A fost un pas bun în față, astfel că voi continua să muncesc", a spus Simona Halep, la conferința de presă.

În urma acestei eliminări, sportiva din Constanța va pierde 480 de puncte în clasamentul WTA, dar își va păstra poziția a patra în ierarhia mondială. Elina Svitolina, cea care o putea depăși în clasament, a fost și ea eliminată în optimi la Cincinnati.

Simona Halep va reveni pe teren la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care își va deschide porțile pe 26 august, și va fi cap de serie numărul patru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri