Tenis | Traseu infernal pentru Simona Halep la Cincinnati

Data publicării:
halep rogers cup 3 fb

Astfel, favorita numărul 3 va avea parte de un bye în primul tur şi va debuta direct în runda a doua, acolo unde se va duela cu învingătoarea dintre Yulia Putintseva (43 WTA) şi o jucătoare venită din calificări. Dacă va evolua în faţa sportivei din Kazakhstan, aceasta va fi prima întâlnie directă dintre cele două.

Mai departe, încep cu adevărat problemele pentru a patra jucătoare a lumii: dacă favoritele merg mai departe, Simona ar putea da în faza optimilor peste Belinda Bencic (16 WTA), în "sferturi" urmează Agnieszka Radwanska (5 WTA), în semifinale, Angelique Kerber (2 WTA), iar în marea finală s-ar putea duela cu cea mai bună jucătoare a lumii, Serena Wiiliams.

După ce a renunțat să participe la Jocurile Olimpice, Simona va merge începând cu 14 august la Cincinnati, unde, dincolo de finala pe care o are de apărat (în 2015 a pierdut ultimul act în faţa Serenei Williams, scor 3-6, 6-7(5)), se va acomoda în vederea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii cinci ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri