Trei bărbați din Cluj-Napoca au fost prinși în flagrant în timp ce furau colete dintr-un easybox

Data publicării:
un barbat ridica pachet punct de livrare colete
În total, hoții au forțat 11 cutii, din care au furat 5 colete. Credit foto: Guliver/Getty Images

Trei bărbați din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce furau mai multe colete dintr-un easybox. Indivizii, spun polițiștii citați de Știri de Cluj, ar fi forțat 11 cutii, după ce au distrus sistemul de supraveghere video.

Spargerea a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la un punct de livrare colete de pe strada București din Cluj-Napoca.

Mai întâi, cei trei indivizi au scos din funcțiune sistemul de supraveghere video. Au luat la rând, apoi, cutiile și au forțat, în total, 11 lockere, din care au scos 5 colete, în care se aflau diferite produse.

"La câteva momente, bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Florești, au fost imobilizați de polițiști și conduși la sediul unității de poliție, unde au fost demarate cercetările", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Pe baza probelor strânse, bărbații au fost reținuți 24 de ore și urmează să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru furt. În total, prejudiciul se ridică la 25.000 de lei. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri