Un bărbat din București a fost tâlhărit și înjunghiat, după ce a refuzat să îi dea bani agresorului

Data publicării:
Mașină de poliție parcată în timpul lansării campaniei de conștientizare a pericolului vitezei excesive în trafic numită "Vedere din spital", la o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, marți 10 august 2021.
Sursa foto: George Călin/Inquam Photos

Un bărbat din București a fost tâlhărit și înjunghiat pe o stradă din Sectorul 1. Agresorul i-ar fi cerut bani, iar acesta a refuzat să-i dea.

Suspectul ar fi devenit violent, iar, la un moment dat, s-ar fi năpustit asupra bărbatului, l-a înjunghiat, i-a smuls telefonul mobil și a fugit.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înţepător, şi i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani”, a transmis Poliţia Capitalei.

În timpul confllictului, victima reușise să sune deja la 112.

Bărbatul a fost preluat de medici și dus de urgență la spital. După aproximativ 10 minute, polițiștii au reușit să dea de urma agresorului și l-au reținut.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri