Un tânăr de 21 de ani a ucis în bătaie un bărbat de 46 de ani și a rănit grav un altul. Victimele au fost găsite în şanţ

Data publicării:
scena crima
Anchetă la fața locului într-un caz de omor. FOTO: Captură video

Un tânăr de 21 de ani dintr-o comună suceveană a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor, după ce a bătut cu ranga doi bărbaţi cu care a avut un conflict spontan. Victimele au fost găsite în şanţ, de către o persoană care a sunat la 112, scrie News.ro.

Dosarul în acest caz a fost deschis de către poliţişti după ce, sâmbătă seară, la ora 21:00, o persoană a sunat la 112 anunţând că un bărbat este căzut într-un şanţ, pe raza comunei Boroaia din judeţul Suceava.

Poliţiştii ajunşi de urgenţă la faţa locului au constatat că în şanţ se află un bărbat mort, iar în apropiere au găsit un alt bărbat, cu numeroase leziuni, însă cu semne vitale.

„Din verificări s-a constatat că în data de 16.03.2024, în jurul orei 19:00, un tânăr de 21 de ani şi cumnatul său, s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza localitatăţii Bărăşti, comuna Boroaia, judeţul Suceava, unde au consumat bauturi alcoolice, având un conflict cu alţi doi bărbaţi, localnici, de 46 şi 52 de ani. În urma conflictului, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent bărbaţilor de 46 şi 52 de ani, în urma cărora a survenit decesul bărbatului de 46 de ani şi vătămarea corporală a celui de 52 de ani”, informează Poliţia judeţeană Suceava.

Tânărul de 21 de ani suspectat că i-a agresat pe cei doi, a fost depistat pe raza unei localităţi învecinate de către echipajele de poliţie. El se cunoştea cu cele două victime şi, pe fondul consumului de alcool, i-a bătut pe cei doi bărbaţi cu ranga, apoi i-a lăsat să zacă în şanţ.

Agresorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Duminică, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri