Un vatman în vârstă de 50 de ani a murit în timp ce conducea un tramvai în Iași

Data publicării:
tramvai
Foto cu caractre ilustrativ: Facebook/Compania de Transport Public Iasi

Un vatman în vârstă de 50 de ani a murit duminică seară în timp ce conducea un tramvai care circulă pe ruta 11. Tragedia a avut loc în apropierea podului Metalurgie, după ce vatmanul a simţit dureri în piept.

El a oprit tramvaiul în staţie, după care a leşinat, scrie Agerpres. Călătorii au sunat la serviciul de urgenţă 112 şi au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

În ciuda eforturilor depuse, după aproximativ o oră de la demararea manevrelor de resuscitare, echipa medicală sosită la faţa locului a declarat decesul vatmanului.

"Cu adâncă tristeţe şi compasiune, exprimăm condoleanţe familiei vatmanului Vizitiu Ioan, în urma tragicului eveniment petrecut astăzi în jurul orei 18,00. În timp ce acesta conducea tramvaiul pe traseul 11, i s-a făcut rău şi, din păcate, echipajul de la ambulanţă nu a reuşit să-l resusciteze. Suntem alături de familia şi colegii angajatului nostru şi ne exprimăm solidaritatea în faţa suferinţei dumneavoastră", transmite conducerea Companiei de Transport Public Iaşi.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri