ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Cosmin Contra, noul selecționer al României

contra

Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al naționalei României, anunță site-ul FRF, citat de Agerpres...

SUA trimit 3.000 de militari în Europa

americani inquam

Statele Unite trimit în Europa o nouă Brigadă Mecanizată, formată din peste 3.000 de militari. Unii dintre ei vor ajunge şi în România, la Mihail Kogălniceanu, acolo unde îi vor schimba pe camarazii...

VIDEO. Cele mai frumoase pisici

pisica mare

O sută de pisici, una mai frumoasă decât alta, s-au lăsat mângâiate şi admirate într-o expoziţie ce le-a fost dedicată la Constanța.

Pastele care își schimbă forma

pastele deformate - mit

Experţii au început proiectul în 2014, inspiraţi de o bacterie care se poate remodela când intră în contact cu umezeala.

METEO. Vin ploile, dar vremea rămâne toridă

Autumn Colours Throughout The UK

De marţi, în schimb, ploile însoţite de fenomene electrice vor cuprinde nordul, nord-estul şi centrul teritoriului, iar miercuri îşi vor face apariţia local şi în celelalte regiuni.

Rusia, demonstraţie de forţă militară

putin_kremlin ru

Acestea sunt cele mai mari manevre militare ale Moscovei din ultimii 30 de ani şi unii analişti militari le consideră un avertisment direct adresat Alianţei Nord Atlantice.

VIDEO | Protest la Ambasada Ucrainei din București

ucraina

Câteva zeci de persoane au protestat astăzi în faţa Ambasadei Ucrainei la Bucureşti. Oamenii sunt nemulţumiţi de decizia autorităţilor de la Kiev care intenţionează să interzică studiul în limbile...