După CSAT, președintele Băsescu a revenit la malul mării

Data publicării:
traian basescu neptun mediafax

După câteva ore petrecute la vila de protocol din staţiunea Neptun, Traian Băsescu a mers la restaurantul său preferat - „Cireșica”, din stațiunea Olimp, unde a stat aproape patru ore, petrecându-şi seara în compania Elenei Băsescu şi a soţului acesteia, dar şi a lui Mircea Băsescu şi a soţiei acestuia. Cuplul prezidenţial a părăsit restaurantul aproape de miezul nopţii şi a fost destul de rezervat în declaraţii.

Ei au dansat de mai multe ori pe melodiile interpretate de Gheorghe Gheorghiu, iar preşedintele s-a fotografiat cu toţi cei care i-au solicitat acest lucru.

Sâmbătă dimineaţă, Traian Basescu a venit la Sulina, în judeţul Tulcea, unde s-a întâlnit cu tineri de etnie română care trăiesc în afara graniţelor, participanţi la Programul de tabere "ARC" 2013.

Șeful statului nu a dorit să facă declaraţii legate de şedinţa CSAT şi a precizat că se află la Sulina doar pentru a se întâlni cu elevii care participă la Programul ARC 2013. „Am venit pentru tabără, nu pentru CSAT sau altceva. Azi nu, am tot timpul mesaje pentru ei, dar azi nu”, a punctat șeful statului.

Traian Băsescu le-a spus jurnaliştilor că după această întâlnire se va întoarce la Neptun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri