Mesajul premierului pentru șefii de consilii județene: „Un aparat care vă detestă va lucra împotriva dumneavoastră”

Data publicării:
pontaa psd

E o perioadă în care o întreagă propagandă lucrează împotriva dumneavoastră şi trebuia să vă aşteptaţi la aşa ceva, pentru că sunteţi votaţi, aveţi încrederea cetăţenilor, pentru că nu puteţi fi bătuţi la vot altfel. Și, atunci, un aparat care vă invidiază şi va detestă va lucra împotriva dumneavoastră”, a spus premierul.

Nici în 1989 nu a putut să ne împuşte pe toţi. Eu aveam 17 ani şi am ieşit pe stradă, ca mulți dintre dumneavoastră. Deci cred că nici în 2014 nu se poate întâmplă acest lucru”, a adăugat Victor Ponta.

Declarațiile premierului vin pe fondul perchezițiilor de la Primăria Constanța. 

Primăria Constanţei a transmis că procurorii DNA au solicitat acte privind procedurile de achiziţie pentru construcţia campusului social din cartierul Henri Coandă din oraş.  

Premierul Victor Ponta a făcut, marți dimineață, câteva comentarii legate de percheziţiile care îl vizează inclusiv pe primarul Radu Mazăre.

„Percheziţii vor fi peste tot. Radu Mazăre este un om pe care-l apreciez foarte mult. A fost votat de atâtea ori de locuitorii Constanţei şi rezistă ca toţi ceilalţi”, a spus Victor Ponta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri