Salvaţi de la retrogradare: Rapid rămâne în Liga I după barajul cu Concordia

Data publicării:
rapid

Chiar dacă nu au fost de acord cu disputarea acestui meci de baraj, suporterii Rapidului au venit să îşi susţină favoriţii. Ei s-au strâns la stadionul din Giuleşti şi au mărşăluit pe jos spre arena din şoseaua Ştefan cel Mare.

Pe stadionul Dinamo, Concordia a început mult mai bine barajul pentru rămânerea în Liga I cu Rapid. Alin Zaharia a avur prima şansă a meciului, dar vârful galben-verzilor nu a nimerit spaţiul porţii. Acelaşi atacant al echipei lui Ionuţ Chirilă a scăpat singur cu Virgil Drăghia, dar portarul giuleştenilor a intervenit cu preţul unei accidentări.

Rapidul a replicat prin Daniel Pancu, dar veteranul vişiniilor nu a putut relua cum trebuie centrarea lui Andrei Ciolacu.

Concordia a fost însă echipa care a intrat la pauză în avantaj, după ce golgeterul de anul trecut al Deltei Tulcea, Daniel Florea, l-a învins pe Drăghia cu un şut din careu.

Rapidul a început să îşi arate colţii târziu, iar Ciolacu şi apoi Emil Dică au trecut pe lângă egalare la aceeaşi fază, în minutul 62. Chiar dacă galben-verzii au mai ratat câteva ocazii, giuleştenii au trimis meciul în prelungiri după ce Alexandru Coman a înscris cu câteva minute înainte de final.

Giuleştenii au început excelent cele două reprize suplimentare şi, după câteva zeci de secunde, Alexandru Ioniţă a adus avantajul pentru trupa lui Marian Rada.

În prelungiri, cele două echipe au rămas în nouă, după eliminările lui Cătălin Savin, Ionuţ Voicu, Alberto Cobrea şi Cristian Oros. S-a încheiat însă 2-1 şi Rapid va juca prima etapă a Ligii I în deplasare, la Vaslui.

Meciul Rapid - Concordia pe DigiSport.ro


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri