Cîrstoiu îl acuză pe Nicuşor Dan că trăieşte din proiectele „lăsate la cheie” de Gabriela Firea: „Zero noi proiecte pentru Bucureşti”

Data publicării:
catalin cirstoiu, gabriel mutu si gbriela firea la masa dezbatare politica
Cătălin Cîrstoiu afirmă că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea. Foto: Facebook

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, îl acuză pe Nicușor Dan că nu a demarat proiecte noi în timpul administrației sale și „trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea”.

„Zero noi proiecte pentru Bucureşti. Asta este performanţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care şi-a pus casca în cap şi inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziţia de autobuze hibride şi troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic şi multe altele”, a scris Cătălin Cîrstoiu luni, într-un mesaj pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În opinia sa, festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică.

„Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Şi mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureşteni. Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizaţia PSD Sector 6. Şi îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Împreună vom câştiga Capitala pentru bucureşteni!”, afirmă el în finalul postării.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri