Cine sunt candidații PRO România din Argeș pentru alegerile parlamentare

Data actualizării: Data publicării:
SDIM0383 Articol susținut de PRO ROMANIA

PRO România deschide listele de la Argeș cu Bogdan Marius Ivan, actual Consilier Județean, pentru Camera Deputaților și Claudiu Daniel Catană, fost Consilier General, pentru Senat. Celor doi li se alătură specialiști în agricultură, economiști, antreprenori și alți profesioniști din administrația publică. Obiectivul pentru noua Legislatură este să gândească reglementări prin care să grăbească investițiile în infrastructură.

Infrastructura este una dintre problemele majore cu care ne confruntăm, iar lipsa investițiilor ȋn modernizarea acesteia trage județul ȋn jos. Una dintre soluțiile pe care eu le văd este reabilitarea liniei ferate care leagă Bucureștiul de Argeș și introducerea unor trenuri de mare viteză, care să ajungă din Capitală ȋn Pitești ȋn 35 de minute, ȋn Curtea de Argeș ȋn 55 și ȋn Câmpulung ȋntr-o oră. O legătură rapidă ȋntre principalele orașe din Argeș și București ar asigura argeșenilor acces la mai multe locuri de muncă, mai variate și mult mai bine plătite. Ȋn același timp, județul nostru ar deveni un punct de interes pentru investitori, ceea ce ar aduce mai multe ȋncasări la bugetul local, respectiv mai mulți bani pentru modernizarea localităților, a sistemelor publice, precum educația și sănătatea. Turismul, comerțul, industria HoReCa și cea imobiliară s-ar dezvolta enorm, iar sute de mii de argeșeni ar trăi mai bine”, a declarat Bogdan Marius Ivan, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților.

Lista de la Senat este deschisă de Claudiu Daniel Catană, un tânăr care, la doar 33 de ani, a adunat o experiență semnificativă atât în mediul privat, cât și în administrația publică.

Experiența politică, cea din mediul privat și cea din instituțiile publice m-au ajutat să ȋnțeleg cum funcționează economia românească, dar și administrația publică. Ȋn calitate de senator PRO România, obiectivul meu principal este de a promova politici care să schimbe ȋn bine viața tinerilor din România, să le ofere mai multe oportunități educaționale și profesionale, astfel ȋncât să aleagă să rămână ȋn țară, să lucreze și să ȋși ȋntemeieze o familie aici”, a explicat Claudiu Daniel Catană.

Pentru Camera Deputaților, lista candidaților PRO România Argeș se continuă cu Dumitru Grecu, antreprenor cu experiență în industria hotelieră, vicepreședinte al Federației Patronale din Turismul Românesc.

Am promovat, din postura de antreprenor, locurile speciale ale județului și e timpul să o fac și în calitate de Deputat ȋn Parlamentul României. Dacă ȋn cariera mea din mediul privat am reușit singur, de data aceasta am alăturii colegii din PRO România, care mă vor ȋncuraja și ma vor ajuta să ȋmi transform toate proiectele ȋn realitate”, susține Dumitru Grecu.

Pentru Senat mai candidează și Marius Stroescu, inginer agronom cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea zonelor rurale.

Ȋn calitate de senator ȋn Parlamentul României, din partea PRO România, voi lupta pentru agricultura națională. Acest sector, care pe vremuri era mândria românilor, a fost lăsat de izbeliște ȋn ultimii 30 de ani și abia mai supraviețuiește. După o viață de studiu și muncă ȋn acest domeniu, am experiența necesară pentru a veni cu toate măsurile de care este nevoie pentru a moderniza și dezvolta agricultura românească”, a afirmat Marius Stroescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri