Live

VIDEO Metodă neobișnuită de reciclare: Brazi de Crăciun, serviți ca desert pentru elefanți. „Pentru animale sunt ca bomboanele”

Data publicării:
Elefanții de la grădina zoologică din Berlin au fost răsfățați la masă cu pomii de Crăciun rămași nevânduți. Foto: Captură video

Elefanții și alte animale de la grădina zoologică din Berlin au fost răsfățați la masă cu pomii de Crăciun rămași nevânduți. Este în același timp o bucurie și o metodă mai neobișnuită de reciclare.

Andreas Knieriem - director Zoo Berlin: Multe animale sunt foarte încântate de brazii de Crăciun. Conțin multe uleiuri esențiale, acele sunt proaspete. Pentru animale sunt ca bomboanele.

Christiane Reiss - purtător de cuvânt Zoo Berlin: Avem o mică tradiție de Crăciun sau, mai degrabă, o tradiție după Crăciun la grădina zoologică din Berlin. În fiecare an, toți brazii de Crăciun care nu au ajuns în sufrageriile din Berlin sunt dați animalelor. Adică avem comercianți cu care lucrăm care ne livrează copaci netratați. Îi primim la două-trei zile după sărbătoare. Le place foarte mult mirosul, pentru că miroase complet diferit de mâncarea normală. Forma este incitantă. În mod normal nu mănâncă ceva atât de țepos și multora le place cum le gâdilă limba. Acele, gustul rășinii, sunt ceva nou, ceva interesant. De aceea este o joacă foarte populară și un ospăț delicios.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine sunt militanții din Facțiunea Armata Roșie, care au creat haos în Germania și sunt în continuare vânați de poliție

Iulia Navalnaia a votat la ambasada Rusiei de la Berlin

„Cum fac oamenii”. Elefanţii asiatici îşi îngroapă puii morţi și plâng după ei (studiu)

Ofițerii germani interceptați de ruși nu au folosit o conexiune criptată. Comisarul Eva Hogl cere instruirea militarilor

Partenerii noștri