Live

Taylor Swift a dominat, din nou, Premiile MTV VMA. Anti-hero, piesa anului

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Taylor Swift / Sursa foto: Profimedia Images

Taylor Swift a dominat din nou MTV Video Music Awards (VMA), câștigând la fiecare categorie la care a fost nominalizată, într-o seară care a celebrat muzica latină, precum și 50 de ani de hip-hop, informează The Guardian.

Swift, aflată în prezent în mijlocul primului turneu de un miliard de dolari din istorie, a luat acasă premiul cel mai mare al serii, videoclipul anului, pentru piesa Anti-Hero, precum și cea mai bună regie, cel mai bun videoclip pop și melodia anului.

A fost o noapte triumfătoare pentru interpretele de sex feminin, care au avut cea mai mare reprezentare pe scenă. Olivia Rodrigo a început noaptea cu un colaj de piese de pe al doilea album al ei, Guts, iar Cardi B și Megan Thee Stallion au interpretat noul lor single Bongos. Doja Cat a încins atmosfera cu Attention, Paint the Town Red and Demons, flancată de o armată de dansatoare desenate cu vopsea de culoarea sângelui, iar Anitta a cântat și a făcut twerk pe Used To Be.

Premiul pentru cel mai bun R&B i-a revenit cântăreței SZA, care nu a fost prezentă, în timp ce premiul pentru cel mai bun nou artist i-a revenit lui Ice Spice („strigă Bronx!”, a spus ea). Premiul pentru cel mai bun K-pop i-a revenit trupei The Strays, care, împreună cu Tomorrow x Together, și-au făcut debutul în VMA.

Foto: Ice Spice / Sursa foto: Profimedia Images

Tiffany Haddish a prezentat primul premiu televizat pentru cele mai bune beaturi afro lui Rema și Selenei Gomez pentru melodia lor Calm Down. „Fiind aici pe această scenă reprezentând Afrobeats în seara asta, sunt atât de fericit... Suntem aici pentru le transmite pentru tot restul lumii”, a spus cântăreațul nigerian. Gomez a spus că „nu ar putea fi mai onorată” să facă parte din colaborarea cu artistul care a ajuns la 1 miliard de streamuri pe Spotify și a spus că-și trimite „toată dragostea în Nigeria”.

Foto: Taylor Swift și Selena Gomez / Sursa foto: Profimedia Images

Dar noaptea i-a aparținut lui Taylor Swift, care a încheiat spectacolul obținând încă un premiu pentru videoclipul anului, la un an după ce și-a anunțat al 10-lea album de studio, Midnights, pe scenă. „Faptul că acesta este un premiu votat de fani înseamnă atât de mult pentru mine”, a spus ea despre premiul final al serii. „Tot ce am de spus în seara asta este mulțumesc. Sunt uluită.”

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Topul Forbes 2024: Taylor Swift intră în clubul miliardarilor. Cine sunt cei mai bogați oameni din lume și ce averi au

Tatăl lui Taylor Swift este acuzat că a lovit cu pumnul un fotograf

„Efectul Taylor Swift” a cuprins Singapore, invidiat de vecinii săi. Hoteluri și zboruri, ocupate complet pentru concertele cântăreței

Taylor Swift a donat 100.000 de dolari familiei femeii ucise la parada echipei Kansas City Chiefs

Partenerii noștri