Live

O româncă a rămas în izolare în Maldive după ce a fost confirmată cu Covid-19: "Sunt singura infectată, asta stârnește curiozități"

Data actualizării: Data publicării:
Insulele Maldive au fost preferate de romani la finalul anului 2020. Foto: Guliver / Getty Images

O româncă plecată în Maldive pentru a petrece o vacanță de vis a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia este acum în izolare, departe de casă.

Georgiana Spătaru: "Am fost confirmată cu Covid după două săptămâni de când sunt aici, în Maldive, în vacanță, cu familia.

Sunt pe o insula privată, resort, în care sunt foarte puțini oameni, mai puțin de 100. Sunt singură persoană confirmată, lucru care stârnește curiozități și face că lucrurile să pară mai complicate.

Momentan, starea mea e bună. Starea psihică când afli un asemenea rezult și ești în paradis cu virusul cu care toată lumea e în minte nu e tocmai bună, dar mă ajută soarele, oamenii de la hotel. Staff-ul e extraordinar, se ocupă foarte bine de ce se întâmplă cu mine și cu familia. Fiecare suntem îngrijiți după nevoile speciale. Soțul și fiica în camera separată, eu alături de ei, împreună avem acces la un loc foarte mare în care ne putem plimbă, auzi valurile oceanului. Putem stă la soare și sperăm să ajungem acasă cât mai repede posibil".

Maldive este unul dintre locurile preferate de români pentru a-și petrece vacanța în această iarnă, deoarece acolo călătoriile nu sunt interzise din cauza pandemiei de coronavirus.

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cea mai ieftină capitală din Europa pentru amatorii de city break. Turiștii pot mânca cu trei euro

Doi medici, trimiși în judecată după ce ar fi falsificat, în pandemie, fișa medicală a unei paciente. Femeia, bolnavă de Covid, a murit

Croaziera în care oaspeții pot călători nud. Cât costă inedita experiență și ce reguli trebuie să urmeze pasagerii

O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral doar cu îmbrăcăminte de vară și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

Partenerii noștri