Live

Accident în București. Un tramvai a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus

Data actualizării: Data publicării:

Două tramvaie au fost implicate vineri seară într-un accident în Capitală. Unul a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus. Accidentul s-a produs în Sectorul 4. Trei persoane au fost ușor rănite, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Puțin după ora 21, un tramvai a deraiat în zona Șoseaua Olteniței din București.  Imediat după incident, acesta s-a ciocnit cu un alt tramvai ce venea din sens opus. Călătorii s-au panicat.

Linia de tramvai a fost blocată aproape 20 de minute. Opt-nouă tramvaie au așteptat, nu puteau să înainteze. Politia a blocat traficul până când angajații STB au curățat drumul.

În ambele mijloace de transport se aflau călători. Cei mai mulți dintre ei s-au ales doar cu o sperietură. Trei oameni au fost răniți ușor, dar nu au vrut să meargă la spital, pentru îngrijiri. 

Deocamdată nu se știe din ce cauză a deraiat primul tramvai. Vatmanii implicați în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool.    

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, în Orăștie

Accident grav în Suceava: Doi tineri au murit după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ

80 de ani de la bombardamentele americane asupra Bucureștiului. „Era groaznic, fugeam când auzeam bombardierele. Apoi am fugit de ruși”

Firea așteaptă ca Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: A spus că nu candidează dacă candidez eu

Partenerii noștri