Accident în București. Un tramvai a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus

Data actualizării: Data publicării:
accident tramvaie

Două tramvaie au fost implicate vineri seară într-un accident în Capitală. Unul a deraiat și a lovit frontal un altul care venea din sens opus. Accidentul s-a produs în Sectorul 4. Trei persoane au fost ușor rănite, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Puțin după ora 21, un tramvai a deraiat în zona Șoseaua Olteniței din București.  Imediat după incident, acesta s-a ciocnit cu un alt tramvai ce venea din sens opus. Călătorii s-au panicat.

Linia de tramvai a fost blocată aproape 20 de minute. Opt-nouă tramvaie au așteptat, nu puteau să înainteze. Politia a blocat traficul până când angajații STB au curățat drumul.

În ambele mijloace de transport se aflau călători. Cei mai mulți dintre ei s-au ales doar cu o sperietură. Trei oameni au fost răniți ușor, dar nu au vrut să meargă la spital, pentru îngrijiri. 

Deocamdată nu se știe din ce cauză a deraiat primul tramvai. Vatmanii implicați în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool.    

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri