Live

Cea mai scăzută temperatură din acest an: au fost înregistrate -32 de grade Celsius în Maramureș

Data publicării:
Foto: Getty Images

Cea mai scăzută temperatură din acest an, -32 de grade Celsius, a fost înregistrată în cursul nopţii de miercuri spre joi pe Vârful Iezer din Munţii Pietrosul Rodnei, a precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş, Dan Bucă.

„Aseară, indicele de răcire a atins valoarea de minus 32 de grade Celsius la Vârful Iezer (la staţia meteo din Munţii Pietrosul Rodnei - n.r.). Tot în aceeeşi zonă montană, viteza vântului a fost de 83 de kilometri pe oră”, a spus Dan Bucă, potrivit Agerpres.

Conform acestuia, cele mai scăzute temperaturi înregistrate joi dimineaţă au fost -15 grade la Vârful Iezer, -13 grade în Pasul Prislop, -10 grade la Borşa, -9 grade la Cavnic, -8 grade la Vişeu de Sus şi Pasul Gutâi, -7 grade la Târgu Lăpuş, Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag, -4 grade în municipiul Baia Mare şi -3 grade în Baia Sprie, Seini, Şomcuta Mare. De asemenea, au fost semnalate sectoare cu ceaţă în Pasul Gutâi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii mai

VIDEO Cod galben de ninsori, cu două săptămâni înainte de Paște. Zonele în care drumarii au intervenit pentru deszăpezire

Au fost minus 10 grade în depresiuni în această dimineață, weekendul continuă cu vreme rece și ploi. Când începe să fie mai cald

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Când cresc temperaturile și scăpăm de ploi

Partenerii noștri