Live

Cine a furat suma uriaşă din bancomatul aruncat în aer duminică. Poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa

Data actualizării: Data publicării:
Un bancomat a explodat în localitatea Castelu din județul Constanța. Foto: Arhivă Digi 24

Poliţiştii l-au identificat pe unul dintre autorii care au sustras, în noaptea de 19 spre 20 octombrie, suma de 177.000 lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi. Locuinţa acestuia a fost percheziţionată miercuri dimineaţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat că este vorba despre un bărbat de 32 ani din judeţul Gorj.

"Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, miercuri dimineaţa, în baza autorizaţiilor de efectuare a unor percheziţii domiciliare emise de către instanţa de judecată, s-a descins la două locaţii situate pe raza judeţului şi care aparţin suspectului. A fost pus, totodată, în executare şi un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj", a spus Victor Ţuhaşu.

Poliţiştii din Novaci s-au sesizat din oficiu şi au demarat o anchetă.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţa în comuna Polovragi, judeţul Gorj. Persoane necunoscute au folosit un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat.

Hoţii au reuşit să fugă cu banii aflaţi în aparat.

Redactare G.M.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Partenerii noștri