Suma uriașă furată de hoţi din bancomatul aruncat în aer duminică, în Gorj 

Data publicării:
bancomat

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că hoţii au furat din bancomatul pe care l-au aruncat în aer, în comuna Polovragi, judeţul Gorj, suma de 177.000 de lei. Autorii nu au fost încă prinşi.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci susţin că din bancomat ar fi dispărut o sumă mare de bani. „Din câte se pare, 177.000 de lei este suma”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ştefănel Oprea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Potrivit acestuia, prejudiciul total va fi stabilit după ce banca va evalua toate pagubele suferite în urma distrugerii aparatului.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţa în comuna Polovragi, judeţul Gorj. Persoane necunoscute au folosit un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat. „Bancomatul era amplasat în centrul civic. Nu mă surprinde nimic. Au fost puse imaginile la dispoziţia Poliţiei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Hoţii au reuşit să fugă cu banii aflaţi în aparat, aceştia fiind căutaţi de anchetatori. „La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-a constituit echipă complexă de cercetare, care desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării autorilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Novaci", a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri