Live

Șeful DIICOT a dezvăluit ce îi reproșează Tudorel Toader

Data publicării:

Un singur dosar, din cele 24.000 aflate în lucru la DIICOT, ar fi motivul pentru care ministrul Justiţiei nu l-a propus pentru un nou mandat pe şeful acestui parchet. Cel puţin acesta este motivul invocat de Daniel Horodniceanu.

Procurorul-șef al DIICOT spune că Tudorel Toader i-ar fi reproşat şi numărul mare de achitări. Horodniceanu adaugă că, dintre toate persoanele trimise în judecată anul trecut, doar 76 au fost declarate nevinovate de instanţe. Situaţie este comparabilă cu cea înregistrată la un parchet mic, de oraş, explică el.

Este un dosar care are 3.200 de volume, cu sechestre aplicate de circa 700 de milioane de euro, în care Inspecţia Judiciară dar şi eu personal am constat că s-a lucrat ritmic. Faţă de ultimii doi procurori care au lucrat în dosar s-a formultat către CSM o cerere de revocare. Pentru primul pentru o tergiversare de 6 ani a cauzei, iar pentru al doilea pentru aspecte de nelegalitate a soluţiei”, a declarat Daniel Horodniceanu.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

În Germania are loc cel mai mare proces de înaltă trădare de după Al Doilea Război Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

Statul vinde maşini de lux în valoare totală de peste 800.000 de euro, confiscate de la o grupare infracțională

Procesul fraților Tate poate începe. Tribunalul Bucureşti a respins excepțiile formulate de inculpați

Partenerii noștri