Live

Dragnea: O propun pe Rovana Plumb pe primul loc pe lista pentru europarlamentare. O să o rog pe Dăncilă să o mai propună și altceva

Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că o va propune pe Rovana Plumb să ocupe prima poziţie pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar susţine că decizia finală aparţine Comitetului Executiv.

„Eu nu ştiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Naţional să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Şi după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună şi altceva pe doamna Rovana Plumb”, a declarat, vineri, la Târgovişte, Liviu Dragnea.

Surse din interiorul PSD, citate de G4Media, au afirmat că Rovana Plumb va fi popusă pentru a ocupa un post de comisar european.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Șeful BfV cere înainte de europarlamentare mai multe resurse pentru a detecta cum finanțează Rusia extrema dreaptă

Politico: „S-a deschis cutia Pandorei” în cursa pentru șefia Comisiei Europene. Cum ar putea fi detronată „Regina Ursula”

Legăturile extremei drepte cu Moscova au pus Germania în alertă. „AfD se poartă ca o prelungire a statului terorist Rusia”

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Partenerii noștri