Live

Purtătorul de cuvânt al PSD: Excluderea lui Chirica nu e o pierdere

Data publicării:

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, spune că excluderea din partid a lui Mihai Chirica nu este „în niciun caz” o pierdere, pentru că primarul Iașiului „a atacat partid la un mod josnic în spațiul public”.

Eu nu cred că un asemenea om poate fi o pierdere pentru orice partid, cu atât mai puțin pentru PSD”, a spus Adrian Dobre la Digi24.

Chirica, dacă își dorește să-și demonstreze capacitatea, nu are decât să se prezinte la alegeri singur și vom vedea cum vor vota oamenii din Iași”, a adăugat el.

Dobre crede că nu există riscul ca alți social-democrați să-l urmeze pe Chirica, în cazul în care acesta ar decide să lanseze un nou proiect.

PSD-iștii au niște calități pe care alte partide nu le au: spiritul de echipă și loialitatea față de partid. Sigur, mai sunt și accidente, cum a fost Chirica. Membrii PSD vor rămâne loiali partidului”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Majoritatea membrilor Biroului Permanent Județean Iași au votat, vineri, excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica. Decizia vine după ce, acum trei zile, Comisia de Etică a PSD Iași a propus sancționarea acestuia pentru atacurile repetate la adresa conducerii social-democrate.

Mihai Chirica spune că decizia filialei județene a PSD este „un exercițiu în favoarea lui Liviu Dragnea” și că va contesta măsura.

 
 
 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

PSD Iași anunță bilanțul racolărilor pentru alegerile locale: 8 primari și peste 50 de consilieri de la PNL, USR și PMP

PNL a decis care sunt candidații pentru europarlamentare și locale de la Iași

Gafă a primarului Mihai Chirica de Ziua Unirii Principatelor la Iași: „Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii”

Partenerii noștri