Live

Profesoară înjunghiată în fața cancelariei. Cum a acționat agresorul

Data publicării:

Un tânăr de 22 de ani, din Ploieşti, a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică. Atacul a avut loc în liceul în care femeia predă, chiar în faţa cancelariei. Medicii spun că dascălul are răni grave şi a pierdut foarte mult sânge, dar starea sa este stabilă. Agresorul este acuzat de tentativă de omor.

Scenele terifiante au avut loc miercuri după-amiază, chiar în faţa cancelariei. Un tânăr de 22 de ani, fost elev al Colegiului Spiru Haret din Ploieşti, s-a năpustit asupra dascălului şi l-a înjunghiat.

Aurel Graur, purtător de cuvânt al ISJ Prahova: Liceul are prevăzute sisteme de verificare a accesului în școală, elevii trebuie să prezinte, adică folosesc cartela de acces atât la venire, cât și la plecare. Se pare că el a profitat de faptul că se producea schimbul de prânz și s-a intercalat între 2 elevi care au prezentat cartelele și a reușit să intre și se pare că avea și ghiozdan în spate.

După ce a primit primele îngrijiri la faţa locului, profesoara de matematică, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la spital în stare de şoc hemoragic, apoi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Violeta Tănase, medic Spitalul de Urgență Ploiești: S-au descoperit leziuni la nivelul stomacului, pancreasului, rinichiului drept, aproximativ 1.700 de ml de sânge. În acest moment, pacienta este în Reanimare, primește îngrijiri postoperatorii. Deocamdată este stabilă.

Tânărul care a înjunghiat-o pe profesoară a fost elevul ei în clasele IX-XI, după care a fost transferat la un alt liceu. La scurt timp după atacul de ieri, bărbatul a fost reţinut de jandarmi la câţiva metri de liceu.

Nu este prima dată când tânărul devine agresiv. În 2016 s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul. Pentru fapta de ieri, bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fetița de două luni, bătută crunt de mama care e cadru militar, dă semne de însănătoșire. "E o luptătoare!"

Un polițist din Ploiești este acuzat de o femeie că a violat-o. IPJ Prahova și Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești fac cercetări

Anchete după înregistrările cu educatoarele de la Ploiești. Directoarea grădiniței sugerează că tonul lor a fost "puțin neadecvat"

"Vrei bătaie? Punem toată clasa să te bată!". Anchetă la o grădiniță din Ploiești după înregistrări revoltătoare cu o educatoare

Partenerii noștri