Live

DSP pune la dispoziția victimelor falsului chirurg un număr de telefon pentru reclamații

Data actualizării: Data publicării:
FOTO; Inquam Photos/ Octav Ganea

Direcția de Sănătate Publică pune la dispoziţia victimelor falsului chirurg, Matteo Politi, un număr de telefon la care pot suna.

Numărul la care pot apela victimele impostorului Matteo Politi este: 021 313 26 34.

„Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicala prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode.

Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Astfel, în perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni până vineri, în intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634, un responsabil DSP-MB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz”, transmite DSP, într-un comunicat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Situație de criză la Timișoara, zeci de elevi și profesori au ajuns la spital și nu se știe de ce. Subprefect: "Poate fi orice"

Ce amenzi a dat DSP Botoşani la spitalul unde gândacii se plimbau în Secţia de Pediatrie. „Procese verbale erau incomplete”

Copiii internați cu botulism în Timișoara s-ar fi îmbolnăvit de la cârnații primiți de sărbători, când au fost la colindat

Alertă de apă contaminată în Câmpina, după analize făcute în urmă cu jumătate de an

Partenerii noștri