Live

CNAIR: Iluminatul de pe DN1 nu a rezistat nicio săptămână. S-au furat panourile solare și bateriile

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: Facebook/CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță, într-un mesaj publicat pe Facebook, că ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 au fost furate, la mai puțin de o săptămână de când au fost montate. DRDP Brașov a depus plângere penală, însă compania recunoaște că autorii vor fi greu de identificat.

„Din păcate ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 nu au rezistat nici o săptămână. S-au furat modulele de alimentare (compuse din baterii și panouri solare) de pe 4 astfel de insule între Brașov și limita cu județul Sibiu. DRDP Brașov a depus plângere penală în acest caz dar autorii vor fi foarte greu de identificat. Tocmai din acest motiv vă rugăm să ne ajutați cu orice fel de informație despre ce s-a întâmplat sau cine ar fi putut să comită fapta. Semnalizarea din zona insulelor de calmare este un element important de siguranța circulației iar deteriorarea ei poate duce la pierderea de vieți omenești”, scrie CNAIR.

Editor : R.K.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Grindeanu anunță un pas important pentru construcţia unei noi autostrăzi: Alternativa Techirghiol

"Golden Gate de România" are din nou probleme. Pe podul de la Brăila se face a treia asfaltare în doar nouă luni de la inaugurare

VIDEO. CNAIR anunţă că stadiul lucărilor la tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti a ajuns la 48%

„Attenzione, pickpocket!”. Italianca devenită vedetă pe internet a fost atacată de un hoț de buzunare român

Partenerii noștri