Live

Politico: Tarom a deviat un zbor Bruxelles–București pentru a lua cel puțin 4 europarlamentari români din Strasbourg

Data actualizării: Data publicării:
Avion TAROM. FOTO: Profimedia Images

Compania aeriană de stat Tarom a redirecționat una dintre cursele sale regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care veneau de la sediul Parlamentului European, potrivit Politico.

„A fost o săptămână lungă și e un drum lung spre casă pentru legiutorii români”, a scris vineri publicația care urmărește politica europeană.

Tarom a acceptat să redicționeze unul dintre zborurile sale de la Bruxelles, Belgia, spre București, via orașul francez Strasbourg, sediul Parlamentului European. Motivul a fost pentru a lua europarlamentari români care au participat la ultima sesiune înainte de Crăciun, relatează jurnalistul Josh Posaner.

O persoană care călătorea cu acest zbor a spus că pasagerii au fost informați în avans de schimbarea itinerariului. Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.

Călătorul menționat a văzut cel puțin patru eurodeputați ce s-au urcat la bordul avionului care opera zborul RO374, atunci când a ajuns în Strasbourg joi seară. Datele sunt confirmate de FlightRadar24.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A apărut în public la o lună după ce a fost stropit cu acid și i-a lăsat mască pe toți! Imagini greu de privit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Martin Schulz spune că Diana Șoșoacă este plătită de ruși: „Această femeie nu știe pe ce lume trăiește”. Șoșoacă: Un „nazisto-fascist”

Mihaiu: Au trecut 36 de ore de când se pune capacul peste 504 voturi dispărute. La secția 195 au fost găsite doar 779 voturi din 922

Hopincă: „Renumărarea, indiferent de rezultat, nu va schimba ierarhia. USR încearcă să ascundă faptul că a luat 8% la aceste alegeri”

PPE ar urma să obțină 189 de locuri în Parlamentul European, arată cea mai recentă proiecție din cele 27 de state

Partenerii noștri