Live

Dennis Rodman, în lacrimi la CNN în timpul summitului Trump-Kim. Fostul baschetbalist și dictatorul nord-coreean sunt buni prieteni

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captura CNN

A fost descris drept cel mai important eveniment diplomatic al secolului XXI, însă pentru fostul baschetbalist Dennis Rodman întâlnirea de azi dintre Donald Trump și Kim Jong Un a fost un moment frumos, între doi buni prieteni, scrie CNN.

În timp ce își ștergea lacrimile care șiroiau sub o pereche de ochelari negri, imenși, Rodman, care a ajuns luni noapte în Singappore, a părut complet copleșit de emoții în timp ce Trump și Kim se pregăteau de discuții în Singapore.

Acesta a fost prezent în studioul CNN Singapore, alături de prezentatorul Chris Cuomo. Cu o șapcă roșie pe care scria „Make America Great Again” (n.r. „Să facem America grozavă din nou”), emblematică pentru campania lui Trump, Dennis Rodman a declarat că: „Este o zi grozavă. Iar eu sunt martor. Sunt atât de fericit”, a spus acesta.

CITEȘTE ȘI: „Știam asta”. Cum comentează Dennis Rodman întâlnirea Trump-Kim

Rodman, care a făcut în trecut câteva declarații prin care a sugerat că ar fi avut un rol în a-i aduce împreună pe cei doi lideri, a spus că a crezut mereu în misiunea de a ajuta Coreea de Nord.

„Din momentul în care m-am familiarizat cu cultura și situația de acolo, m-am simțit ca acasă. Nu o fac pentru bani. Nu am așteptat niciodată bani. Nu este o situație de genul Dennis Rodman este cea mai grozavă persoană din lume, care aduce două națiuni împreună. Cred că Trump va înțelege că oamenii din Coreea de Nord au o inimă, au suflet, carismă și se iubesc”, a spus fostul baschetbalist a cărui călătorie în Singapore a fost finanțată prin criptomonede Potcoin și care l-a descris pe Kim Jong Un drept „un bun prieten”.

Rodman, care l-a lăudat în mod repetat pe Trump pentru deschiderea lui față de Coreea de Nord, a spus că a fost în trecut amenințat pentru că a apărat cauza acestei națiuni.

„Când m-am întors acasă (n.r. - din Coreea de Nord, în 2014), am primit atât de multe amenințări cu moartea. Însă am ținut capul sus, frate. Am știut că lucrurile se vor schimba. Am fost singurul”, a mai spus Rodman.

Fost baschetbalist la Chicago Bulls, Rodman a declarat și că a încercat să vorbească cu Barack Obama despre Coreea de Nord, însă acesta nu i-a acordat timpul necesar.

Dennis Rodamn este singura persoană din lume care are o relație personală și cu președintele Donald Trump - a participat la o ediție „The Celebrity Apprentice” - și cu liderul nord-coreean. Acesta a sugerat că a primit un telefon de la Casa Albă și i s-a spus că Trump este mândru de el și că îi mulțumește.

Dennis Rodman l-a descris pe Kim Jong Un drept „mai mult un copil mare” care „iubește distracția”. Îi place să călătorească și vrea să meargă în SUA, a dezvăluit Rodman.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Partenerii noștri