Live

Gafa președintelui Donald Trump după atentatele din Sri Lanka: „Atacurile au ucis 138 milioane de oameni”

Data publicării:

Președintele Donald Trump a comis o nouă gafă atunci când a încercat să își exprime condoleanțele pentru atentatele din Sri Lanka, în care au murit cel puțin 290 de persoane. Președintele SUA a scris că „milioane de oameni” au murit în duminica de Paște, în Sri Lanka, relatează USA Today. 

Cel puțin 290 de oameni au murit în atentatele coordonate din Sri Lanka, în duminica Paștelui. Atacurile teroriste au fost comise de agresori sinucigași, a precizat guvernul. Alte sute de oameni au fost rănite în seria de explozii care a țintit biserici și hoteluri de lux din mai multe regiuni ale țării.

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter în care le-a oferit condoleanțe supraviețuitorilor, însă a comis o nouă gafă referitoare la atentatele din Sri Lanka: „Sincere condoleanțe din partea americanilor pentru oamenii din Sri Lanka, după atacurile teroriste oribile asupra bisericilor și hotelurilor, care au ucis cel puțin 138 de milioane de oameni și au rănit grav alte 600. Suntem gata să ajutăm”, a scris președintele SUA.

Ulterior, mesajul a fost șters și înlocuit cu unul corectat.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Partenerii noștri