Gafa președintelui Donald Trump după atentatele din Sri Lanka: „Atacurile au ucis 138 milioane de oameni”

Data publicării:
gafa donald trump atentate sri lanka

Președintele Donald Trump a comis o nouă gafă atunci când a încercat să își exprime condoleanțele pentru atentatele din Sri Lanka, în care au murit cel puțin 290 de persoane. Președintele SUA a scris că „milioane de oameni” au murit în duminica de Paște, în Sri Lanka, relatează USA Today. 

Cel puțin 290 de oameni au murit în atentatele coordonate din Sri Lanka, în duminica Paștelui. Atacurile teroriste au fost comise de agresori sinucigași, a precizat guvernul. Alte sute de oameni au fost rănite în seria de explozii care a țintit biserici și hoteluri de lux din mai multe regiuni ale țării.

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter în care le-a oferit condoleanțe supraviețuitorilor, însă a comis o nouă gafă referitoare la atentatele din Sri Lanka: „Sincere condoleanțe din partea americanilor pentru oamenii din Sri Lanka, după atacurile teroriste oribile asupra bisericilor și hotelurilor, care au ucis cel puțin 138 de milioane de oameni și au rănit grav alte 600. Suntem gata să ajutăm”, a scris președintele SUA.

Ulterior, mesajul a fost șters și înlocuit cu unul corectat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri