Live

Româncă găsită ucisă în casa din Italia după ce familia din țară nu a putut s-o contacteze și a alertat carabinierii

Data actualizării: Data publicării:
Mama unui măcelar vedetă pe TikTok a fost lovită cu ciocanul, ștrangulată și apoi arsă în propria casă. FOTO: Profimedia Images

O româncă a fost găsită moartă în casa ei de lângă orașul Cagliari, Sardinia, luni, 13 decembrie, după ce familia rămasă în țară nu a putut să o contacteze timp de 3 zile și a alertat autoritățile.

Femeia, Mihaela K., în vârstă de 50 de ani, a fost descoperită în dormitor, cu mai multe răni produse prin înjunghiere. După câteva ore a fost arestat iubitul ei, un italian de 56 de ani, suspectat că a omorât-o, după care ar fi încercat să se sinucidă, relatează Il Mattino.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că Mihaela K. a locuit inițial singură, dar de câteva luni se mutase la ea iubitul italian, Sandro Sarais. Cei doi aveau o relație foarte dificilă, cu multe scandaluri. Vecinii spun că l-au auzit de mai multe ori pe bărbat strigând la iubita lui: „Te omor!”

De altfel, carabinierii fuseseră solicitați să intervină la locuința celor doi cu o săptămână înainte de crimă, în urma unui scandal care i-a alertat pe vecini, iar înainte de asta femeia primise îngrijiri medicale după ce a fost agresată de iubitul ei.

Potrivit anchetatorilor, Mihaela K. a fost înjunghiată „de zeci de ori”. Iubitul ei a fost prins după ce polițiștii i-au localizat telefonul mobil. Bărbatul avea mai multe leziuni, după ce ar fi încercat să se sinucidă și a fost dus la spital. Ulterior a fost arestat.

Crima a fost descoperită după ce sora Mihaelei, rămasă în țară, nu a putut să o contacteze timp de 3 zile. Îngrijorată că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, aceasta a contactat autoritățile din Italia.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni

Peste 130 de mașini Fiat au fost sechestrate de poliția italiană din cauza unui simplu abțibild

VIDEO Un tren a fost răsturnat de tornadă în nordul Italiei

Un mini-submarin construit de traficanți ca să transporte drogurile în alte țări a fost descoperit în Italia. Cum au fost prinși

Partenerii noștri