Live

Anchetatorii au descifrat mesajul scris cu markerul pe o scândură, lângă scheletul Andreei Rabciuc, românca dispărută în Italia

Data actualizării: Data publicării:
Andreea Rabciuc, care a fost multiplă campioană națională la tir sportiv și care a făcut parte din lotul României de seniori, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona FOTO: fanpage.it

Anchetatorii au descifrat mesajul scris cu markerul pe o bucată de lemn găsită lângă scheletul Andreei Rabciuc, românca dispărută acum doi ani în Italia.

Anchetatorii au făcut această descoperire când au găsit rămășițele tinerei de 27 de ani la o fermă părăsită. Andreea Rabciuc dispăruse în 12 martie 2022.

"Dacă nu mi l-ar fi luat, aș fi sunat-o pe mama" și "vă iubesc", scrie pe scândura găsită, scrie Il Giornale.

Mesajul este scris cu litere mici și cu majuscule, iar procurorii spun că vor face o expertiză grafoscopică.

Mesajul nu include numele iubitului Andreei, Simone Gresti. Cei doi ar fi petrecut noaptea înainte cu alți doi prieteni. Pe parcursul serii se pare că tânăra a avut mai multe mesaje de la alți doi bărbați, un fost iubit și un prieten. Andreea și Simone s-au certat.

Bărbatul a negat că i-a luat tinerei telefonul și a susținut că de fapt ea i l-ar fi dat. El s-a îndoit că mesajul găsit ar fi al tinerei.

„Nu i-am luat telefonul, ea a fugit. Mi-a dat telefonul. Ea a vrut să plece, nu sunt un monstru, eu nu am vrut să o pun în pericol, am vrut doar să o protejez. S-au întâmplat o mai multe lucruri pe care sincer nu le pot explica pentru că mi se pare absurd, dar nu era intenția mea să-i fac vreun rău Andreei sau să nu-i dau telefonul”, s-a apărat Simone.

El este cercetat pentru droguri, răpire, crimă și incitare la sinucidere.

Andreea Rabciuc, care a fost multiplă campioană națională la tir sportiv și care a făcut parte din lotul României de seniori, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona. 

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Câți ani de închisoare a primit fostul ministru al economiei din Kazahstan, care și-a ucis soția bătând-o opt ore într-un restaurant

Românii din străinătate vor avea la dispoziţie 915 secţii de votare pentru alegerile din 9 iunie. Cum vor fi organizate

Mafia italiană nu-și mai murdăreşte mâinile cu sânge. „Ar fi fost o prostie să credem că nu vor profita de un aflux uriaş de bani”

Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat din închisoare în închisoare

Partenerii noștri