Noi ipoteze în ancheta morții sportivei Andreea Rabciuc, după ce s-au găsit un bilet și o frânghie. Primele concluzii ale legiștilor

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto cu un rucsac si poza unei tinere
Andreea Rabciuc, care a fost multiplă campioană națională la tir sportiv și care a făcut parte din lotul României de seniori, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona FOTO: fanpage.it

Apar noi ipoteze în ancheta dispariției în Italia în urmă cu doi ani a sportivei românce Andreea Rabciuc. Fostul ei iubit era suspectat în anchetă, dar obiectele găsite lângă resturile umane au deschis noi piste despre ce s-ar fi putut întâmpla.

Anchetatorii au găsit zilele trecute, într-o cabană părăsită, oseminte care au fost supuse testelor ADN și unor prime analize medic-legale. 

Raportul legiștilor după analiza rămășițelor osoase găsite de poliție sâmbătă, 20 ianuarie, într-o fermă dărăpănată din Castelplanio, în provincia Ancona, nu au indicat semne de traumatisme violente sau fracturi, scrie Sky News TG24. Examinarea efectuată de medicul legist Adriano Tagliabracci urmărește să confirme definitiv dacă scheletul găsit este al Andreei Rabciuc, dispărută în 12 martie 2022 după o cină împreună cu un cuplu de prieteni care a culminat cu o ceartă cu iubitul ei, Simone Gresti.

Simone Gresti este acum cercetat și pentru crimă, pe lângă răpire și trafic de droguri.

În ceea ce privește momentul morții, primul rezultat al analizelor arată că ar fi fost acum aproximativ 22 de luni, deci foarte aproape de data dispariției tinerei.

Concluzia examinării medico-legale arată că tânăra nu a murit din cauza unei boli, dar în momentul de față este greu să poată fi obținute dovezi ale unei posibile supradoze.

Parchetul din Ancona nu exclude nici ipoteza unui gest voluntar, după ce lângă schelet au fost găsite o frânghie în jurul unei bârne și un bilet de mână afectat de timp, care urmează să fie examinat de un specialist pentru a stabili dacă scrisul este al tinerei. Lângă rămășițele osoase au mai fost găsite și haine cu care era îmbrăcată ea în seara dispariției, dar și un act de identitate.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri