Live

Video&Foto Un judecător ucrainean s-a urcat beat la volan și a ucis un tânăr militar, la Kiev

Data publicării:
Militarul ucis, Vadim Bondarenko, avea 23 de ani. Foto: KyivPost/Twitter

Un judecător ucrainean a fost arestat vineri după ce s-a urcat beat la volan și a ucis un militar în vârstă de 23 de ani, în Kiev.

Autoritățile de la Kiev au anunțat că au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care a avut loc tragedia. 

Suspectul arestat se numește Oleksii Tandîr, acesta fiind preşedintele Tribunalului districtului Makarovski. El riscă până la șase ani de închisoare.

Militarul ucis, Vadim Bondarenko, avea 23 de ani și făcea parte din cadrul Gărzii Naţionale ucrainene, scrie AFP, citată de News.ro.

Biroul de anchetă a publicat imagini în care apar o maşină cu capota tamponată şi parbrizul parţial spart, dar şi cadavrul unui bărbat care zace pe drum, într-o baltă de sânge.

După tragedie, judecătorul a refuzat să meargă la o clinică în vederea efectuării unui test de alcoolemie, au precizat anchetatorii.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

Maia Sandu pledează la Bruxelles pentru fonduri alocate în viitorul buget al UE: R. Moldova şi Ucraina au nevoie de un Plan Marshall

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa. Cel puțin patru oameni au fost uciși, 28 sunt răniți, inclusiv o femei însărcinată

Stoltenberg spune că „nu e prea târziu” pentru ca Ucraina să câştige războiul. Zelenski cere accelerarea livrărilor de arme

Partenerii noștri