Live

O femeie a ieşit din autoizolare în Bucureşti şi s-a plimbat până în Caraş-Severin

Data actualizării: Data publicării:
Teste pentru depistarea noului coronavirus. Foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie aflată în autoizolare în Bucureşti a părăsit Capitala şi, după ce a schimbat mai multe mijloace de transport în comun, a ajuns în localitatea Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin. Parchetul efectuează cercetări şi a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în acest caz, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă postat pagina de Facebook a Ministerului Public, pe 28 martie, o persoană de sex feminin, aflată în autoizolare la o adresă din Bucureşti, nu şi-a respectat obligaţia de autoizolare impusă de măsurile pentru combaterea COVID-19, deplasându-se cu mai multe mijloace de transport în comun în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

„Cu ocazia verificării de către organele de poliţie din cadrul Secţiei 14 Poliţie Bucureşti a respectării obligaţiei de autoizolare, persoana în cauză nu a fost găsită în locaţia declarată. Fiind contactată telefonic, aceasta a comunicat că a plecat în localitatea Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin”, se arată în comunicatul Parchetului.

Editor web: M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene în Caraș-Severin. Fechet: Suntem datori să identificăm soluţii pentru protejarea naturii

Un bărbat din Caraș-Severin a fost prins beat la volan la doar o zi după ce a rămas fără permis, tot pentru consum de alcool

Percheziții la o grupare care distribuia pe internet imagini cu copii de 4 și 5 ani în ipostaze sexuale explicite 

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, în mers, pe un drum din Caraș Severin

Partenerii noștri