O femeie a ieşit din autoizolare în Bucureşti şi s-a plimbat până în Caraş-Severin

Data actualizării: Data publicării:
teste esantion recoltare coronavirus covid laborator
Teste pentru depistarea noului coronavirus. Foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie aflată în autoizolare în Bucureşti a părăsit Capitala şi, după ce a schimbat mai multe mijloace de transport în comun, a ajuns în localitatea Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin. Parchetul efectuează cercetări şi a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în acest caz, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă postat pagina de Facebook a Ministerului Public, pe 28 martie, o persoană de sex feminin, aflată în autoizolare la o adresă din Bucureşti, nu şi-a respectat obligaţia de autoizolare impusă de măsurile pentru combaterea COVID-19, deplasându-se cu mai multe mijloace de transport în comun în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

„Cu ocazia verificării de către organele de poliţie din cadrul Secţiei 14 Poliţie Bucureşti a respectării obligaţiei de autoizolare, persoana în cauză nu a fost găsită în locaţia declarată. Fiind contactată telefonic, aceasta a comunicat că a plecat în localitatea Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin”, se arată în comunicatul Parchetului.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri