Live

Portarul echipei italiene Frosinone, din Serie A, va fi suspendat un meci pentru blasfemie

Data actualizării: Data publicării:
Stefano Turati a fost suspendat pentru un meci din Serie A după ce a pronunţat „o expresie blasfematoare” în timpul unei partide. Foto: Profimedia

Portarul echipei Frosinone, Stefano Turati, a fost suspendat pentru un meci din Serie A după ce a pronunţat „o expresie blasfematoare” în timpul partidei din prima etapă de campionat, a anunţat marţi Liga italiană de fotbal, citată de AFP.

După analiza unor imagini şi înregistrări audio, comisia de disciplină a Ligii a stabilit că Stefano Turati „a pronunţat o expresie blasfematoare” în minutul 15 al întâlnirii de sâmbătă Frosinone - Napoli, câştigată cu 3-1 de formaţia oaspete, campioana en titre din Serie A.

„Prin urmare, aşa cum prevede articolul 37, paragraful 1 din Codul de justiţie sportivă al Federaţiei italiene, el trebuie sancţionat cu un meci cu suspendare”, a indicat Liga. Insulta cu caracter religios utilizată de Turati nu a fost precizată, notează AFP, citată de Agerpres.

Această dispoziţie din regulamentul Serie A a fost aplicată în martie 2021 împotriva lui Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus Torino.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a fost la un pas să fie linșată din cauza imprimeului de pe rochie. Ce i-a înfuriat pe oamenii care au văzut-o

Simona Halep a ajuns la Lausanne, unde încep audierile TAS. Nu va face declaraţii până la încheierea audierilor

Comitetul Olimpic Rus a fost suspendat de CIO: „Participarea sportivilor ruși sub drapel neutru la JO de la Paris rămâne incertă”

Ce decizii au luat firmele prezente în Israel după izbucnirea conflictului armat cu gruparea Hamas

Partenerii noștri