Live

Mihaela Buzărnescu a cucerit un nou titlu, la simplu

Data actualizării: Data publicării:

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a câştigat titlul la simplu în turneul ITF de la Le Neubourg (Franţa), dotat cu premii totale de 80.000 de dolari, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe unguroaica Anna Bondar, cu 6-1, 6-3.

Buzărnescu (33 ani, 148 WTA), a treia favorită, pierdut un singur set în drumul său spre trofeu, în sferturi, contra franţuzoaicei Amandine Hesse, potrivit Agerpres.

Mihaela Buzărnescu a câştigat şi primul său meci direct cu Bondar (24 ani, 146 WTA), cap de serie numărul patru la turneul din Hexagon, în iulie, la Bastad, în sferturi, cu 6-2, 6-4.

Jucătoarea din România a mai câștigat un titlu la San Jose în 2018, atunci când a triumfat după 6-1, 6-0 în finala cu Maria Sakkari (Grecia). Buzărnescu și-a mai adjudecat un titlu în 2021, dar la dublu, la turneul de la Budapesta, alături de Fanny Stollar.

Editor : L.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce își aruncă grecii oalele pe geam de Paște. Cele mai ciudate tradiții în jurul lumii

Proteste violente în Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Partenerii noștri