De ce e bine să ai un abonament medical? Iată cele mai bune 25 de motive

Data actualizării: Data publicării:
digi 24 1280x720px-01 Articol sustinut de Regina Maria

Dacă ar fi să faci o listă cu cele mai bune investiții pe care le-ai putea face, sănătatea ar trebui să fie pe primul loc. Experiența ultimului an ne-a reamintit că aceasta este unul dintre cele mai de preț daruri și nu poate fi pusă pe pauză. Felul în care alegem să o facem se reflectă asupra noastră în fiecare zi, pentru că o viață sănătoasă este o viață fără griji.

Dar cum îți poți proteja cât mai bine sănătatea ta și a celor dragi? Prevenția este răspunsul pe care îl cauți. Iar cel mai simplu mod de a face prevenție este cu ajutorul unui abonament medical, cum sunt cele oferite de Regina Maria. Pentru că te ajută să îți monitorizezi și să îți ții sănătatea sub control și să afli la timp de anumite afecțiuni grave, care te-ar putea costa mult financiar și emoțional.

Am făcut pentru tine o listă cu cele mai bune 25 de motive pentru care un abonament este cea mai bună soluție pentru sănătatea ta și a familie tale. Pe scurt, avantajul de a fi abonat.

  • Îți oferă acces imediat la soluții personalizate și integrate de îngrijire medicală. Abonamentele pot fi de diferite tipuri, de la cele de bază până la cele foarte complexe, în funcție de nevoile tale.
  • Include o gamă amplă de servicii medicale de policlinică, precum consultații la zeci de specialități, sute de analize de laborator, investigații de imagistică și radiologie, gratuit sau cu discount, în funcție de pachetul ales.
  • Chiar dacă ai deja o afecțiune medicală, ai acces necondiționat la servicii medicale, zeci de specialități, mii de medici și tehnologie medicală de top.
  • Reduce costurile financiare și emoționale prin descoperirea la timp a diverselor afecțiuni, prin serviciile medicale incluse.
  • Peste 95% dintre abonamentele medicale Regina Maria acoperă și investigațiile recomandate în monitorizarea pacienților post-COVID – acele analize care îți spun dacă ai trecut cu bine prin boală.
  • Include 90% din investigațiile medicale esențiale, recomandate, pe care trebuie să le facă orice persoană care vrea o sănătate de fier – un set anual de analize, chiar și test Papanicolau sau PSA (teste de screening pentru identificarea cancerului la prostata), consultații de medicină generală și internă, ecografii.
  • Ai la dispoziție o rețea națională de peste 350 de policlinici proprii și partenere, astfel că te bucuri de servicii de calitate ridicată, oriunde te-ai afla în România.
  • Dacă ești în concediu, te afli într-o deplasare sau pur și simplu nu vrei să pierzi timp pe drum și ai o problemă de sănătate, poți apela cu încredere și în siguranță la Clinica Virtuală, cea mai complexă platformă de consultații online. Clinica Virtuală Regina Maria reunește peste 400 de medici și 40 de specialități medicale.
  • Te temi că nu găsești medici? Nicio grijă. Poți alege din cei peste 2.000 de medici pe care îi are rețeaua de sănătate Regina Maria.
  • Abonamentul Regina Maria vine la pachet cu o experiență 100% digitală. Totul se poate întâmpla online: de la cumpărarea abonamentului dorit prin magazinul online, efectuarea programărilor direct de pe mobil, inclusiv cele de medicina muncii, consultația în sine – care poate fi online sau offline și plata serviciilor. Iar dacă ai nevoie de un sfat medical, poți întreba direct un doctor, fără să mai fii nevoit să dai o căutare pe Google.
  • Cu ajutorul aplicației de mobil Regina Maria, te poți programa singur, în clinici sau în Clinica Virtuală, în orice moment, fără mai fi nevoit să apelezi Call Center-ul. Mai mult, aplicația îți afișează primul loc disponibil, care, de multe ori, este chiar în ziua următoare, mai ales în cazul specialităților de bază. Tot aplicația te ajută să economisești timp în recepții, datorită opțiunii de self check-in.
  • Dacă ești abonat Regina Maria, poți să găsești un loc liber chiar de a doua zi. Dacă vrei să te consulte un anumit medic, la o anumită clinică și într-un anumit interval orar, atunci timpul de așteptare poate să ajungă și la câteva săptămâni.
  • Pentru situațiile urgente, ai acces la Camera de Gardă a spitalelor Euroclinic, Băneasa, Ponderas, Brașov și Cluj, gratuit sau cu discount, în funcție de abonamentul ales. Atenție, pentru situațiile în care viața îți e pusă în pericol, serviciul 112 este cea mai bună soluție.
  • Ai acces la Hotline medical 24/7, pentru orice problemă medicală. Un medic va ști ce să îți recomande mai departe.
  • Abonamentul medical îți pune la dispoziție medici de renume sau profesori universitari.
  • În perioada sarcinii, poți să accesezi toate serviciile medicale incluse în abonament, gratuit sau cu discount.
  • Dacă ai primit un abonament ca beneficiu extrasalarial de la angajatorul tău, ai posibilitatea să extinzi beneficiile pachetului medical și pentru familia ta, la un preț preferențial. Magazinul online Regina Maria îți oferă această oportunitate.
  • Poți îmbunătăți abonamentul primit de la angajator, prin adăugarea de extra beneficii.
  • Poți cumpăra abonamente pentru tine și cei dragi, direct, din magazinul online Regina Maria. Plătești cu cardul, simplu și rapid, pachetul fiind activat în 3 zile.
  • Trebuie să știi că Regina Maria este singura rețea privată de sănătate cu 13 acreditări internaționale pentru spitalele sale. Asta înseamnă că poți beneficia de îngrijire la cele mai înalte standarde de calitate în cazul unor situații de sănătate delicate.
  • Beneficiezi de tehnologii de ultimă generație, precum roboții chirurgicali Da Vinci Xi sau Mako, de la Ponderas Academic Hospital. Regina Maria a investit 60 de milioane de euro în echipamente medicale de vârf.
  • În cazul unei afecțiuni complexe, care necesită investigații suplimentare, abonamentul include, gratuit sau cu discount, teste precum CT, RMN, mamografie digitală sau osteodensitometrie.
  • Sistem transparent de feedback și note acordate medicilor – sunt publice pe site-ul Regina Maria și actualizate în timp real, pe baza calificativelor venite de la pacienți.
  • Cu ajutorul abonamentului tău medical, rețeaua de sănătate REGINA MARIA dezvoltă infrastructura spitalicească din România. În ultimii 10 ani, compania a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale, făcând accesibile servicii medicale de calitate în 22 de județe din țară.
  • Studiile arată că abonații se duc, în medie, de 5 ori la medic pe an, dublu față de pacienții fără abonament. Tu ți-ai făcut anul acesta analizele anuale și controalele incluse în abonament?

Cu abonamentul medical Regina Maria, sănătatea ta este pe mâini bune, pentru ca tu să te bucuri de viață în orice moment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri