Chelnerița care a rămas fără job din cauza pandemiei a devenit acum antrenoare sexuală. Ce servicii oferă

Data publicării:
Chelnerița care a rămas fără job din cauza pandemiei a devenit acum antrenoare „de sex”
Chelnerița care a rămas fără job din cauza pandemiei a devenit acum antrenoare „de sex”

O femeie care și-a pierdut jobul de chelneriță din cauza pandemiei s-a reprofilat și lucrează acum ca antrenor sexual.

Molly Spock, din Los Angeles, este o adeptă a nudismului și spune că a crescut urând senzația hainelor pe piele, motiv pentru care în casă stă mereu goală și tot așa își primește musafirii sau îi răspunde la ușă băiatului care livrează pizza, potrivit Yahoo News.

Molly spune că „iubește sexul” și „iubește să vorbească despre sex”, așa că este în măsură să îi ajute pe alții să-și găsească „puterea sexuală” și „să dezlănțuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Tânăra de 32 de ani a început să fie adepta nudismul public în 2009, când a vizitat o stațiune nudistă din Palm Springs, California, petrecându-și zilele jucând tenis și mâncând goală. Molly s-a simțit „sexy” și „puternică”. „Când sunt goală, sunt în elementul meu și mă simt cel mai bine. Mă simt sexy și încrezătoare”, a spus Molly.

„Îmi place când oamenii mă privesc când sunt dezbrăcată în public. Atrag multă atenție”, mai spune ea.

Molly a început jobul de antrenor sexual în acest an și a început să ofere și „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrățisări și alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calități vindecătoare într-o simplă îmbrățișare care ne poate elibera de stres.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri