(P) Ce mobilă de bucătărie să aleg pentru casa mea?

Data actualizării: Data publicării:
mobila bucatarie

Fie că tocmai te-ai mutat la casa ta, fie că ai nevoie de o schimbare fresh în casa ta, decizia de a-ți lua mobila de bucătărie implică, pentru majoritatea dintre noi, o mulțime de alte mici alegeri. Începând cu piesele de mobilă de bucătărie, trecând apoi la dimensiunile, materialele de construcție și culorile acestora, pentru a ne îndeplini toate dorințele trebuie să trecem acest proces decizional printr-o mulțime de filtre.

Din fericire, avem la dispoziție o mulțime de piese de mobilă de bucătărie pe care putem să ni le luăm, direct fabricate sau făcute la comandă. Dacă nu preferăm plimbările lungi prin diferite magazine de specialitate, putem cu ușurință să alegem online modelele noastre preferate de mobilă de bucătărie.

Cel mai important criteriu de la care trebuie să demarezi căutările se referă la stil: preferi un design modern sau mai degrabă unul clasic? Elegant, rustic sau nonconformist? Modelele de mobilă de bucătărie sunt pe atât de diverse pe cât sunt și stilurile în care pot fi construite. Pentru a nu regreta alegerea făcută în câțiva ani, luând în calcul faptul că, de obicei, mobila de bucătărie constituie o investiție pe termen lung, gândește-te ce stil te reprezintă acum și ce stil crezi că ți s-ar potrivi chiar și odată cu trecerea timpului.

La început de 2018, încă există niște tendințe care domină piața în materie de mobilă de bucătărie. Lemnul este cel mai popular material de confecționare deoarece induce o stare de relaxare și creează un ambient prietenos. Culorile în trend pentru mobila de bucătărie sunt griul, fildeșul sau albastrul fildes. Pentru un plus de modernism poți să alegi piese de mobilă de bucătărie cu geamuri din sticlă!

Nu în ultimul rând, pentru un strop de pragmatism este indicat să alegi electrocasnice încorporabile, care se integrează mult mai bine alături de mobila de bucătărie în designul final.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri